Sergen İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:30 14:10
Isınma: KALORİFERLİ
Servis Bilgisi: ÖĞRETMEN SERVİSİ VARDIR.
Okulun Sınav Başarı Durumu: OKULUN BAŞARI DURURUMU NORMAL
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Okulumuzun kontenjan durumu okul idaresi ile birlikte 11 öğretmendir.
Diğer Hususlar: OKULUMUZ VİRANŞEHİR İLÇE MERKEZİNE 30 KM UZAKLIKTA BULUNMAKTADIR.TOPLAM 8 SINIFIMIZ OLUP HER SINIFTAN 2 ŞUBE BULUNMAKTADIR.OKUL ÖĞRENCİ MEVCUDUMUZ 220´DIR. TÜM BİLGİLER GÜNCELDİR.

WEB - https://sergenilkokulu63.meb.k12.tr

Adres - SERGEN MAH. SERGEN KÜME EVLERİ SERGEN ILK OKULU BLOK NO: 104/1 VİRANŞEHİR / ŞANLIURFA

Yerleşim Yeri - SERGEN MAHALLESİ SERGEN SOKAK NO: 104/01

Ulaşım KARAYOLU TAŞITLARI

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçeye 30 km uzaklıktadır.